XXII MILLA URBANA RIPOLLET

Aquest dissabte 26 de maig es va celebrar la XXII Milla Urbana de Ripollet.

La Rambla es va omplir de samarretes del Rua ja que vam estar representats per 75 corredors del club en totes les seves categories. La proba es va disputar a la Rambla Sant Jordi, lloc molt cèntric de Ripollet, on els espectadors van poder gaudir de totes les curses amb un ambient força estiuenc.

Vam aconseguir 6 primeres posicions, 7 segones posicions i 6 terceres posicions. També destacarem que 37 dels nostres corredors van quedar entre la quarta i dècima posició.

A l’hora de l’entrega de trofeus vam poder comptar amb el Regidor d’esports Ramiro Moldes Custodio. També volem agrair la gran ajuda de tots els voluntaris que sense ells no s’hagués pogut organitzar aquest tipus de cursa i la dels diferents comerços que com cada any ens sorprenen amb les seves aportacions.

La foto pertany a un gran grup de corredors del Rua.