TRIATLÓ DE JUVENILS FINS A VETERÀ

A la nostre secció de triatló tenim:

ENTRENAMENTS GENÈRICS

Els triatletes rebran una plantilla SETMANAL amb entrenaments segons el seu nivell, objectius i distància o disciplina a entrenar. Inclou dues sessions setmanals de piscina o altra modalitat segons temporada o competicions objectiu. (Pot ser bici o entrenament de transicions, per exemple). Es pot combinar amb els entrenaments d’atletisme que ofereix el club.

ENTRENAMENTS PERSONALITZATS

Per què tots som diferents i tenim ojectius personals. Si a més vols asolir el teu màxim rendiment, per a tu tenim els entrenaments personals.

Inclou entrevista amb Julio Cervantes per definir nivell, objectius, disponibilitat horària, etc. Rebreu setmanalment els entrenaments individualitzats i personalitzats al triatleta, amb seguiment i feeback constant amb l’entrenador. Inclou dues sessions setmanals de piscina o altra modalitat segons temporada o competicions objectiu. (Pot ser bici o entrenament de transicions, per exemple).

PREUS: 60€/mes

Nota: Els entrenaments personalitzats es pagaran mensualment abans del dia 5 de cada mes.

Els pagaments es poden fer en efectiu o tarjeta de crèdit a la nostra oficina (Dilluns, dimecres i divendres feiners de 18 a 21 hores) o mitjançant transferència bancària al compte:

ES88 0081 1700 2200 0108 8312