Jornada Pista Escolar a Ripollet Final 8è Trofeu Sabadell – 5è Memorial Natàlia Amiel Pista coberta de Catalunya (Sabadell) LIII Campionat d’Espanya de Cros per Equips, Gijón

Aquest cap de setmana ha estat força complert pel nostre club. Vam començar dissabte a la jornada Pista Escolar a Ripollet on hi vam poder participar en moltes de les proves: salt de llargada i d’alçada, llançament de vòrtex i disc, 60, 600 i 1000 metres i 60 tanques.

El diumenge vam estar molt pendents de les nostres atletes juvenils ja que van participar al Campionat d’Espanya de Cros per Equips a Gijón. Després d’un any amb moltes dificultats aquesta competició era un premi per a elles.

També diumenge es va disputar la final del 8è Trofeu Amiel a la pista coberta de Sabadell. On en la categoria Benjamí Femení Maria Martínez va disputar els 1000 metres aconseguint una quarta posició i Júlia Naharro Una sisena posició als 400metres. En la categoria Aleví Masculí Víctor Gómez va aconseguir una vuitena posició als 100metres i una quarta posició a salt d’alçada i Marc Quirant ca aconseguir una 10ena posició als 1000metres.