Cap de Setmana farcit d’esdeveniments

LXXIII Cross Internacional Elgoibar, Control Cadet i Absolut Pista Coberta Sabadell, VI Trofeu Sabadell Promoció III, 38è Cros Escolar de Rubí

Aquest cap de setmana els nostres corredors s’han desplaçat a diferents esdeveniments atlètics.

Al LXXIII Cros Internacional Juan Muguerza a Elgoibar, Guipuzcua, van tenir a la nostra representant, Claudia Martínez, de la categoria Júnior Femení on va fer una gran paper amb una 16a posició.

A les pistes cobertes de Sabadell van participar: dissabte 23 de gener amb el Control Cadet Claudia Alcolea en els 1000m aconseguint una 11a posició a la seva sèrie amb un temps de 3:31.26. i diumenge 24 de gener el Control Absolut amb la participació de Juan Muñoz als 800m amb una cinquena posició a la seva sèrie amb un temps de 2:21.94.

També, el mateix diumenge 24 de gener, a les Pistes de Sabadell, es va disputar el VI Trofeu Sabadell Promoció III Memorial Natàlia Amiel on van participar els petits del club. A la categoria benjamí femení, en el 60 metres, Carla Gelabert va aconseguir una tercera posició a la seva sèrie amb un temps de 10”20 classificant-se per a la final que es disputarà el 20 de febrer, Ayelén Michele Baka segona a la seva sèrie amb un temps de 10”60 i Alexia Jimènez vuitena de la seva sèrie amb un temps de 11”59. A la categoria Aleví Femení ( Marina Uribe, Sofia Jimènez, Nerea De Haro i Mariona Arias) i Aleví Masculí ( Alex-Alemayehu Fàbrega, Àlex Sabalete, David Castro i Izan De Haro) van participar en el relleus 4X200 aconseguint una cinquena i tercera posició respectivament a la seva sèrie. Marina Uribe (AF) també va participar a alçada aconseguint una 28a posició. I a la categoria Infantil Femení, als 60 metres Laia Baixeras va aconseguir una setena posició a la seva sèrie amb un temps de 10”01.

I, ja per últim, al 38è Cros Escolar de Rubí van tenir tres participants del club: Marc Quirant (BM) aconseguint pujar al pòdium per la seva segona posició i Hugo Serrano ( 23è PrebM) i Érik Pasamonte ( 34è PrebM).

La foto pertany a Juan Muñoz i ha estat estreta del facebook de Ripollet Unió Atlètica.