36è Cros Vila Ripollet

El passat cap de setmana 28 de gener va estar ple d’emocions ja que vam córrer a casa. Es va disputar el 36è Cros Vila Ripollet. L’ambient va ser impressionant i després d’uns dies de pluja i un terreny una mica complicat ens va acompanyar el sol. Va haver una gran participació tant d’atletes federats com d’escolars.

Els nostres corredors del Rua es van esforçar moltíssim aconseguint grans resultats amb: 13 pòdiums, 5 quartes posicions amb un detall ofert pel club i 19 corredors entre la cinquena i la dècima posició.

Volem també donar les gràcies a totes les persones que ens van ajudar voluntàriament i poder portar a terme aquesta competició.

El mateix diumenge es va celebrar el Campionat de Catalunya Sub-23 on Clàudia Martínez va aconseguir una nova marca personal amb una tercera posició a la prova dels 800 metres.