Control Benjamí, Aleví, Infantil Castellar del Vallès

Aquest dissabte 5 de març, els nostres corredors han participat en el control Benjamí, Aleví, Infantil a Castellar del Vallès.

En la categoria Benjamí Masculí Marc Quirant i Víctor Gómez van participar en els 60m.ll aconseguint el mateix temps cadascú a la seva sèrie 10.3. També van participar en salt de llargada, Marc Quirant 10è amb un salt de 3.09 i Víctor Gómez 16è amb un salt de 2.96.

En la categoria Aleví Masculí Izan De Haro i Dídac Arqueros van participar en els 600m.ll  on Izan de Haro va fer un temps de 1:55.6 a la seva sèrie i Dídac Arqueros un temps de 2:07.0. En la mateixa categoria AM, Antoni González va participar a alçada amb una marca de 1.15.

En la categoria Infantil Masculí, Joel Arqueros va participar en els 600m.ll amb un temps de 1:56.5 i en la categoria Infantil Femení, Laura Torres va participar en el 2000m.ll amb un temps de 7:47.0.

Destaquem la participació de Alexia Jiménez (BF) a salt de llargada i Marina Uribe (AF) a alçada.

A la pista coberta de Sabadell, Claudia Alcolea (CF) va participar en els 300m.ll en el control Cadet amb un temps de 46.45.

No podem deixar d’anomenar a la nostra atleta Claudia Martínez (JF), que ha estat seleccionada per disputar el Campionat d’Espanya de cros amb la Selecció Catalana que es celebra el pròxim diumenge a Calatayud.

Ja per últim, comentar la nostra participació al Ripostock el qual considerem un èxit de participació al circuit i una gran oportunitat per promocionar el nostre club. Estem súper contents i segur que repetirem!!!

 

La foto pertany a Joel Arqueros i ha estat proporcionada per Pere Arqueros.