Campionat de Catalunya Sub-14, Campionat d’Espanya Sub-18, Marató del Mediterrani, Campionat de Europa de Duatló i Control a Sant Celoni

Campionat de Catalunya Sub-14

Carla Gelabert i Marc Quirant 6ens de Catalunya!!! 👏💯
Gran i ràpida final dels 600m.ll. del Cnat. de Catalunya Sub14 on els nostres atletes ho han donat tot aconseguint un gran resultat!!!

Campionat d’Espanya Sub-18

Bona actuació de Laura Torres al Campionat d’Espanya sub18 de pista coberta.
Celebrat a València, va ser una competició molt disputada amb unes semis de gran nivell.
Laura va ser cinquena de la seva sèrie que tot i que estava malalta va competir al màxim!!!
A seguir així campiona 👏💪

Marató del Mediterrani

Grans notícies des de la cursa del mediterrani 💯🎉 Rubén Castro 3r als 10km amb 32:09 i Albert Dausà 3r a la mitja amb 1h12′

Enhorabona👏👏👏

Campionat de Europa de Duatló

Increïbles els nostres companys d’entrenament!!!
Joan Mengual i Fran Torres, sisè i seté del europeu de duatló en la seva categoría i amb uns parcials espectaculars!!! Se’ns dubte això és fruit de molt treball i esforç.
Seguiu així 🎉💪

Control a Sant Celoni

Control disputat a Sant Celoni amb bona actuació dels nostres atletes de promoció i amb una dosi d’humor que no falta mai a la família RUA.

Destaquem la participació de les S10 Irene i Noa als 60m.ll. i 1.000m.ll.
Les S12 Zoe i Lucía en 60m.ll. i 600m.ll. i María Martínez que va realitzar una gran marca de 7:48 al 2.000.
I els S14 Laura i Rubén als 80m.ll. i 600m.ll. on Rubén va guanyar la seva serie amb autoritat.