XXXVI Trofeu Pratenc AA de Promoció (El prat de Llobregat) / Campionat Territorial de Proves Combinades a l’aire Lliure (Cambrils) / Campionat d’Espanya per Clubs (L’Hospitalet de Llobregat)

El cap de setmana del 30 d’abril els nostres corredors del RUA van participar en diferents proves:

El dissabte 30 d’Abril es va disputar el Campionat d’Espanya per Clubs a l’Hospitalet de Llobregat on va participar Claudia Martínez en el 1500m arribant sisena amb un temps de 5:07.64.

El diumenge 1 de Maig es va disputar el XXXVI Trofeu Patrenc AA de Promoció al Prat del Llobregat.

En la categoria Prebenjamí van participar als 60m,ll. Erik Pasamonte (M), tercer a la seva sèrie amb un temps de 11.66 i Estela Alberola (F), segona a la seva sèrie amb un temps de 11,80.

En la categoria Benjamí van participar als 60m.ll., Clara Gelabert (F) segona a la seva sèrie i a la classificació general amb un temps de 9.89, Rubén Navarro (M) segon a la seva sèrie i cinquè a la classificació general amb un temps de 10.04 i Víctor Gómez (M) quart a la seva sèrie amb un temps de 10.58. També en la categoria Benjamí Masculí, Marc Quirant (M) va participar en els 1000m.ll. arribant setè a la seva sèrie amb un temps de 4:01.10.

En la categoria Aleví Masculí van participar en els 600m.ll Izan De Haro quart a la seva sèrie i a la classificació general amb un temps de 1:51.39 i Dídac Arqueros 14è a la seva sèrie amb un temps de 2:07.27. També en la categoria Aleví Masculí Alex-alemayehu Fábrega va participar en el salt de llargada aconseguint una 20ena posició amb un salt de 3.31.

En la categoria Infantil Masculí Carlos Merino va participar als 80m.ll. aconseguint una cinquena posició a la seva sèrie amb un temps de 13.37 i Joel Arqueros va participar als 1000m.ll aconseguint una 12ena posició a la seva sèrie amb un temps de 3:44.07. En la categoria Infantil Femení van participar en els 1000m.ll Laura Torres segona a la seva sèrie amb un temps de 3:33.18 i Marta Peñarando tercera a la seva sèrie amb un temps de 3:35.51.

En la categoria Cadet Masculí, Albert Lázaro va participar als 100m.ll. aconseguint una quarta posició a la seva sèrie amb un temps de 13.33. En la categoria Cadet Femení, Claudia Alcolea va participar en la semifinal dels 100m.ll. aconseguint una tercera posició a la seva sèrie amb un temps de 13.56 i classificant-se per la final on va aconseguir una vuitena posició.

Al Campionat territorial de proves combinades a Cambrils vam tenir un participant Antoni González als 60m.ll amb un temps de 9.2, salt de llargada amb un salt de 3,97, llançament de pes aconseguint 5’85m i salt d’alçada amb un salt de 1’23 d’alt.

Ja per últim, la participació d’Oriol Monclús al Tuga Trail a Castellolí amb un temps de 1:35.38.

La foto pertany a dues de les nostres corredores de la categoria Infantil Femení

i ha estat proporcionada per Pere Arqueros.