XXI Milla Urbana de Ripollet

El passat cap de setmana 6 de maig es va celebrar la XXI Milla Urbana de Ripollet (Memorial Juan Suárez) amb una gran participació en totes les categories, un total de 55 corredors. La proba es va disputar a la Rambla Sant Jordi, lloc molt cèntric de 400 metres, on els espectadors van poder gaudir d’aquesta disciplina caracteritzada per la seva resistència i velocitat. L’ambient va ser extraordinari on ens va ajudar la estiuenca climatologia que es respirava.

Respecte a les diferents curses, en la categoria Prebenjamí Femení van participar: Estela Alberola (1a), Irene Gómez (2a), Olivia Pasamonte (3a), Marta Jiménez (5a) i Noa Puig (6a).

En la categoria Prebenjamí Masculí van participar: Adrián Jiménez (6è) i Roberto Peláez (10è).

En la categoria Benjamí Femení van participar: Ayelen Michele Baka (1a), Maria Martínez (2a), Julia Naharro (3a), Marian Jiménez (4a), Claudia González (5a) i Zoe Buiza (7a).

En la categoria Benjamí Masculí van participar: Pol Martínez (3er), Daniel García (4t), Arnau Sánchez (6è), Hugo Serrano (7è), Guillem Brígido (8è), Érik Pasamonte (9è) i Eric Ruiz (10è).

En la categoria Aleví Femení van participar: Carla Gelabert (1a) i Irene Garcia (2a).

En la categoria Aleví Masculí van participar: Marc Quirant (1er), Dídac Arqueros (2n), Rubén Navarro (3er), Àlex-Alemayehu Fàbrega (4t), Víctor Gómez (6è), Noel Gómez (8è) i Xavier Tatche (10è).

En la categoria Infantil Femení va participar Núria Martínez (2a) i en la categoria Infantil Masculí van participar: Izan de Haro (1er), Antoni González (3er) i Joel Arqueros (4t).

En la categoria Cadet Femení va participar Laura Torres (1a) i en la categoria Cadet Masculí va participar Albert Lázaro (2on).

En la categoria Júnior Masculí va participar Alí Bouazza (4t). En la categoria Juvenil Femení va participar Mireia Valdivia (1a) i Alba Calderon (2a). En la categoria Juvenil Masculí va participar Felipe Fajardo (2n).

En la categoria Sènior Femení va participar Olga Estruch (1a) i en la categoria Sènior Masculí va participar Javier Torres (2n).

En la categoria Veterà Masculí van participar: Oriol Monclús (2n) i David Quirant (4t).

I ja per últim en la categoria Open Femení van participar: Maria José Madrona (1a) i Alba Ruiz (4a). I en la categoria Open Masculí van participar: Miquel García (3r), Ferran Xavier García (4t), Mustapha Lourhchit (12è), Jordi Gago (13è), Rafael Navarro (14è), Josep Mª Gelabert (15è) , Diego Puig (20è), Antonio Peláez (21è), Luis Ariza (23è) i Juanjo Ruiz (24è).

A l’hora de l’entrega de trofeus vam poder comptar amb l’Alcalde José María Osuna i també amb Núria Puig com a presidenta del Rua. També hem d’agrair la col·laboració del comerç local que cada any ens sorprenen més amb les seves aportacions.

Des del Rua i el Pame creiem que hem fet una bona feina, amb una bona organització i cap incident important. Ja estem pensant en les següents edicions.

La foto pertany a un gran nombre de corredors del Rua on fa pales el gran ambient.

 

Més fotos:

https://goo.gl/photos/DcanwKehoutWPLDC7

https://goo.gl/photos/957Qc15PfJFQcu5dA