VI Trofeu Sabadell Promoció III Memorial Natàlia Amiel

Aquest cap de setmana es van traslladar a Sabadell alguns dels nostres corredors classificats per participar a la Jornada final del VI Trofeu Sabadell Promoció III Memorial Natàlia Amiel.

Carla Gelabert (BF) va aconseguir una molt bona segona posició en els 60 metres amb un temps de 9”75 i guanyant una merescuda medalla. També van participar en els 600 metres Izan De Haro (AM) amb un temps de 1’54’’37 i David Castro (AM) amb un temps de 2’04’’80. Destaquem que Izan de Haro va quedar cinquè en la classificació final i va baixar 10’’ la seva marca.

No podem deixar d’anomenar a la nostra corredora Claudia Martínez (JF) que aquest cap de setmana es va desplaçar fins a Burgos per participar en el Campionat d’Espanya Universitari aconseguint una molt bona 36a posició. Enhorabona!!

La foto pertany a Carla Gelabert (BF) i ha estat proporcionada per Yesika Jiménez.