Jornades Tecnificació Rua Nadal 2016/2017

Per primer any hem proposat unes “Jornades de Tecnificació” organitzades pel Rua del 27 al 30 de desembre del 2016. Hi va haver molt bona acollida per part dels més petits i dels pares. Una quarantena d’esportistes de 5 a 12 anys han gaudit d’allò més practicant diverses disciplines que componen l’atletisme de formació durant aquests dies. Des del club ja es pensa en properes cites per Setmana Santa o per l’estiu vinent.

D’altre banda, els més grans acomiaden l’any participant en les diferents Sant Silvestres de la comarca. Cal destacar la gran actuació de Francisco Javier Torres Pino a “La Nostra de Sabadell” amb temps de 16,38 en els cinc kilòmetres de recorregut. A poc a poc i amb molta constància, en Fran torna al seu millor nivell de la primera etapa del Rua, de fa una dècada.

Desprès d’aquests dies de descans i festes, el Rua tornarà a engegar tota la seva maquinària organitzativa i competitiva el proper 15 de gener, amb motiu del 35è Cros Vila de Ripollet, amb curses per atletes escolars, federats i una cursa Open gratuïta per tots aquells atletes populars que vulguin participar en aquesta modalitat tan atractiva i característica de l’atletisme.

La foto pertany a Francisco Javier Torres participant a la Sant Silvestre de Sabadell.