IMG_8020

Jornada Prèvia de Relleus al Prat del Llobregat

Aquest cap de setmana 8 i 9 d’abril,  els atletes del Rua han participat en diverses competicions aconseguint bons resultats.

En primer lloc, dissabte, els atletes de la nostra escola es van desplaçar fins a la pista del Prat del Llobregat per competir a la Jornada Prèvia dels Relleus Benjamí on van participar les nostres atletes femenines: Marian Jiménez, Maria Martínez, Júlia Naharro i Laura Naharro.

Al mateix lloc, van participar Carla Gelabert als 600m i salt d’alçada, Rubén Navarro a salt d’alçada i Víctor Gómez als 600m i al salt d’alçada, prova en la que va millorar la seva marca personal per dues vegades.

Diumenge, Estela Alberola i Izan De Haro van competir a la 30a Cursa Popular a la Llagosta, on es van proclamar campions a les seves curses.

També vam tenir representació d’alguns dels nostres atletes de la secció Fun Rua a la cursa benèfica contra el Parkinson a Terrassa.

I, ja per últim, destacar el debut al triatló de la Vila d’Àlex Fúnez i Àlex Plaza. Aquestes són les primeres competicions de la recent inaugurada secció de triatló.

 

 

La foto pertany al grup d’atletes de la categoria Benjamí Femení que van participar als relleus al Prat del Llobregat.