Gran cap de setmana per als atletes RUA ple de bons resultats i sensacions

Dissabte, els nostres atletes sub11 van participar a la lligueta de clubs duta a terme a Hospitalet on van realitzar curses de tanques, llises, salt de longitud, llançaments i relleus.
El mateix dia, Izan De Haro participava a la prèvia del campionat de Catalunya infantil amb una molt bona actuació als 600mll.

Diumenge, les competicions a la pista seguien, en aquest cas amb les últimes participacions a la pista coberta. El RUA també tenia representació a la final del Trofeu Sabadell, on Izan De Haro ha fet un gran esforç assolint una magnífica 4° posició als 600 mll  i en Toni González ha batut la seva marca personal dos cops aconseguint passar el 1,30m al salt d’alçada finalitzant 6è.

Amb aquestes curses, donem per acabada la pista coberta i ja enfoquem l’aire lliure.

Per altra banda, els nostres atletes populars també seguien amb la seva particular preparació per la Marató i molts dels atletes de la nostra secció FUN RUN van competir a la Maratest, tots ells amb bones sensacions a les cames. A més, el nostre veterà David Quirant competia al duatló de Castelltercir on, quasi recuperat de la seva lesió, ha completat una bona cursa. Per acabar, també varem tenir representació al Half Drac Race, una cursa de 24Km, on Xavier Garcia va assolir la posició 33 de la general.