Control Social Granollers Campionat de Catalunya Sub16 en Pista Coberta Sabadell 40a Zurich Marató de Barcelona (RFEA) 5ena Milla Santa Perpètua V Duatló de Rubí

Aquest cap de setmana 11 i 12 de març ha estat intens pel nostres corredors del Rua.

Vam començar dissabte desplaçant-se a Granollers per disputar el Control Social on van inaugurar de manera oficial la pista al aire lliure on van poder provar diferents disciplines com les habituals de distància de 60m, 150m, 300m, 3000m i 60m tanques, alçada i longitud però, també van poder provar javelina, llançament de disc i llançament de martell no tan habituals en ells. En totes elles es van aconseguir molt bons resultats millorant moltes de les seves marques.

Diumenge va ser més intents on Laura Torres de la categoria Sub 16 va disputar el Campionat de Catalunya en Pista Coberta a Sabadell aconseguint una ben merescuda tercera plaça.

També diumenge vam participar alguns dels nostres corredors a la milla de Santa Perpètua i vam tenir dos representants a la 40a Zurich Marató de Barcelona aconseguint un temps de poc més de quatre hores.

Ja per últim, els nostres triatletes es van desplaçar fins a Rubí per participar a la prova de duatló aconseguint estar entre els 10 primers classificats..