Control Juvenil-Junior en Pista Coberta Sabadell 1r. Trofeu Any Nou de Promoció Granollers VII Trofeu Sabadell Promoció IV Memorial Natàlia Amiel

El passat cap de setmana 21 i 22 de gener ha estat molt complert pels nostres atletes ja que han participat a les primeres jornades del Trofeu Any Nou de Promoció a Granollers i al VII Trofeu Sabadell Promoció de pista coberta on, el més destacat, resultats a part, ha estat que els atletes han gaudit de les diferents disciplines de l’atletisme.

Els entrenadors de l’escola estan molt satisfets de les competicions i resultats obtinguts.

 

El dissabte 21 de gener el nostre atleta Mohamed Ali Bouazza(JM) va participar al Control Juvenil-Júnior en Pista Coberta Sabadell en els 200m.ll. arribant en una tercera posició a la seva sèrie amb un temps de  26”.

També el dissabte es van traslladar a Granollers, al 1r Trofeu Any Nou on els nostres atletes van participar en salt d’alçada, salt de llargada, pes, pilota i tanques.

 

Diumenge 22 de gener els nostres corredors es van traslladar a Sabadell per disputar el VII Trofeu Sabadell Promoció de pista coberta.

En la categoria Benjamí Masculí van participar en els 400m. Hugo Serrano sisè a la seva sèrie amb un temps de 1’33”89 i Dani Carrión vuitè a la seva sèrie amb un temps de 1’47”57.

En la categoria Benjamí Femení va participar en els 400m. Júlia Naharro sisena a la seva sèrie amb un temps de 1’31”66.

En la categoria Infantil Masculí va participar en els 600m. Izan De Haro tercer a la seva sèrie amb un temps de 1’47”22.

En la categoria Cadet Masculí va participar en els 600m. Jan Badia amb un temps de 1’29”91.

En la categoria benjamí van participar en salt de llargada: Dani Carrión(BM) amb un salt de 1’78, Hugo Serrano (BM) amb un salt de 1’53 i Júlia Naharro (BF) amb un salt de 2’19.

En la categoria Aleví Masculí Àlex-Alemayehu Fàbrega va participar en llançament de pes aconseguint una distància de 6’13.

I ja per últim, la participació en els relleus 4X200. En la categoria Aleví Femení van participar Carla Naharro, Irene García, Laura Ortega i Carla Gelabert terceres a la seva sèrie amb un temps de 2’34”60. En la categoria Aleví Masculí van poder fer dos grups: en el primer grup trobem a Àlex-Alemayehu Fàbrega, Marc Quirant, Dídac Arqueros i Víctor Gómez tercers a la seva sèrie amb un temps de 2’18”99 que els hi ha donat pas a poder participar a la final. En el segon grup trobem a Rubén Navarro, Rubén Sotoca, Diego Fegan i Pau González sisens a la seva sèrie amb un temps de 2’38”12.  I en la categoria Infantil Masculí van participar David Castro, Joel Arqueros, Raúl Naharro i Antoni González cinquens a la seva sèrie amb un temps de 2’15”24.

 

MOLT IMPORTANT: Us esperem el proper diumenge 29 de gener a les primeres jornades de portes obertes del club. A partir de les 10h gaudirem d’una jornada dedicada a córrer, informa’t.

 

La foto pertany als Alevins Masculins classificats i ha estat proporcionada per Pere Arqueros.