CAMPIONATS DE CATALUNYA UNIVERSITARIS, MANRESA MITJA MARATÓ, MONTORNÈS CURSA SOLIDÀRIA A TERRASSA

Aquest cap de setmana 2 I 3 d’Abril els nostres corredors del Rua han participat en diferents curses.

El dissabte dos dels nostres corredors van participar en el Campionat de Catalunya Universitari a Manresa. En la categoria Promesa Masculí trobem a Ferran Montes que va participar en els 1000m.ll on va quedar 12è amb una marca de 2:51.18 i en la categoria Júnior Femení Claudia Martínez al 3000m.ll va quedar 4a amb una marca de 11:06.84.

El diumenge David Quirant (VeteràM) i Marc Quirant (BM) van realitzar la mitja marató a Montornès on, Marc en els seus 1000m va aconseguir una segona posició.

A la cursa solidària de Terrassa van participar Carla Gelabert (BF) i Rubén Navarro (BM) on van guanyar cadascú la seva cursa.

Recordem que el pròxim dissabte 9 d’Abril es celebrarà la fase local d’atletisme a la pista del poliesportiu de Ripollet.

I ja per últim destacarem que avui dilluns 4 d’Abril comença una nova secció popular per a tota la gent que surt a corre i no vol anar sola. Secció supervisada per un entrenador titular per resoldre tots els dubtes i ajudar-los a millorar.

La foto pertany a Carla Gelabert (BF) i Rubén Navarro (BM) i ha estat estreta del facebook del Rua.