Campionat de Catalunya Individual i Clubs (Cros Mollerussa)

Aquest diumenge 11 de febrer els nostres atletes del Rua s’han desplaçat a Mollerussa per disputar el Campionat de Catalunya de Cros.

Han obtingut uns grans resultats destacant una medalla, quatre llocs entre els deu millors.

Destaquem el primer lloc per equips de les nostres benjamins femenines (sub10). En l’equip sub 18 va fer un gran paper classificant-se en la cinquena posició , resultat que les situa com el primer equip reserva per poder participar al Campionat d’Espanya de Cros.

El dissabte 10 de febrer Clàudia Martínez va córrer les semifinals del 800m al Campionat d’Espanya pista coberta sub23 a Salamanca finalitzant en la 6a posició amb un temps de 2:24.84. quedant-se a prop de la seva marca personal.

També van competir els nostres triatletes al duatló que es va celebrar pel circuit de Montmeló. A part de la classificació individual van aconseguir col·locar-se a la 13a posició per equips.

Enhorabona a tots!!

La foto pertany a l’equip sub10 que va aconseguir la primera posició per equips.