98è Campionat de Catalunya de Cros, Caldes de Malavella. Jornada Prèvia Relleus 4×200 Infantil pista coberta Sabadell

El passat cap de setmana 11 i 12 de febrer va estar marcat per les competicions d’alt nivell atlètic i d’alta exigència per als atletes del Rua.

 

Primerament, dissabte,  els nostres atletes infantils masculins i femenins es van desplaçar a la pista coberta de Sabadell per a la realització de la prèvia del Campionat de Catalunya 4×200. Els nostres corredors van fer un molt bon paper, van esforçar-se i, sobretot, es va respirar una unió molt forta entre tots els membres participants que van representar al club de forma extraordinària. En la categoria Infantil Femení van participar Mariona Arias, Laia Baixeras, Nerea De Haro i Marina Uribe. En la categoria Infantil Masculí van participar Joel Arqueros, David Castro, Izan De Haro i Antoni González.

 

D’altre banda, diumenge, va arribar la gran cita de la temporada fins la data, el Campionat de Catalunya de Cros, celebrat a Caldes de Malavella. Es va respirar un gran ambient on, els atletes de Rua en totes les categories, van participar realitzant molt bones actuacions destacant, sobretot, la victòria d’Estela Alberola a la cursa de Pre-benjamins femenins.

Van participar Mireia Valdivia (45a JF), Felipe Fajardo (102è JM), Izan De Haro (44è IM), Joel Arqueros (147è IM), Carla Gelabert ( 84a AF), Marc Quirant (59è AM), Víctor Gómez (94è AM), Dídac Arqueros (124è AM), Rubén Navarro (145è AM), Diego Cifuentes (210è AM), Ayelen Michele Baka (BF), Maria Martínez (BF), Hugo Serrano (BM), Erik Pasamonte (BM), Irene Gómez (PrebF) i Olivia Pasamonte (PrebF).

 

El club està creixent a passos de gegant, i tot, gràcies a la unió i el clima familiar que s’hi respira.

 

 

La foto pertany a un grup d’atletes del Rua escalfant i ha estat proporcionada per Pere Arqueros