45è Cros de Santa Coloma de Farners

El passat diumenge 4 de novembre els nostres corredors es van desplaçar per disputar el 45è Cros al circuit dels Saioners a Santa Coloma de Farners. Aquest cros pertany al Circuit Gironí de Cros essent la segona prova de les nou programades. També és la primera cursa puntuable pel Gran Premi Català de Cros sub 16, sub 18 i sub 20 que és classificatori per fer confeccionar la selecció catalana que disputarà el Cros Internacional Juan Muguerza a Elgoibar.

El nostres corredors es van entregar a les curses de les diferents categories aconseguint una primera posició a la categoria Open Femení i una segona posició a la categoria sub10. També vuit corredors del Rua van aconseguir arribar entre les 10 primeres posicions.