1er Aquatló Infantil – Juvenil de la RUA 2022

Per participar al 1er Aquatló de la RUA el 24 de setembre tens que inscriure`t i emplenar el següent consentiment de participació:

HORARIS: Les curses començaran a les 9:30 del matí, sortint primer els més petits. Publicarem amb antelació els horaris de les sèries.

REGLAMENT: Teniu mes abaix el reglament. Si us plau llegiu-lo.

CONSENTIMENT: Tots els nens han de presentar un consentiment signat pel seu pare/mare/tutor. El podeu descarregar a dalt. Si no el podeu imprimir, no patiu, a la recollida de dorsals tindrem còpies.

RECOLLIDA DE DORSALS: Serà de 8 a 9 del matí el mateix dia.

SESIONS D’ENTRENAMENT

El dimarts 20 i dijous 22 podreu portar als nens a les sessions d’entrenament i preparació de l’aquatló que farem gratuïtes a la piscina del poliesportiu de Ripollet. L’horari serà de 18:00 a 19:00. Haureu d’estar a les 17:45 a la recepció per facilitar la entrada als vestuaris. Per normativa del poliesportiu, ELS PARES NO PODRAN ENTRAR A LA PISCINA. Porteu el mateix material que utilitzareu a la prova del dissabte.

IMPORTANT

No s’accepten inscripcions el dia de la cursaÉs obligatori l’ús de roba esportiva i calçat: banyador, casquet de bany, samarreta o “trimono” i sabatilles (no es pot córrer sense cobrir el tors). Les noies amb banyador d´una peça poden fer la cursa a peu sense posar-se res més, pero els nens hauran de portar una samarreta si no porten trimono.

Reglament de l’Aquatló infantil de Ripollet:

reglament_aquatlo_infantil